Want your
own Fotopage?








 
Azie N Arif

By: Radziah Ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 9-Apr-2010 04:53 Email | Share | | Bookmark
Latest pic of US

 
 
 
View all 19 photos...
dah lama tak update tentang diri aku dlm fotopage...rupanya masih ada yg mengikuti diri ku dan family. Siap tanya nape tak update Fotopage....sorry ye...dah lama tak jenguk FP....asyik kusyuk ngan FB (Facebook). Member tu plak tak pakai FB...so aku taknak kecewakan kawan yg sentiasa mengikuti perkembangan ku so aku Update few pic. So kalau nak add aku kt FB cari aku guna "Azie Rad" @ email alexazie@hotmail.com sure jumpa aku nnt. Blog pun dah slow skang...heheehe. Sorry ye. Nanti aku update. Skang ni sibuk exam week. So limit masa. Wish me luck ye....another 2 more semester to go. Lepas ni jadi graduan tak sabar.....weeeeee



keep in touch k



Thursday, 25-Dec-2008 07:40 Email | Share | | Bookmark
4th Anniversary @ Genting Highlands

tensen tunggu bas
posing dulu
dah start berangin
View all 35 photos...
cerita selanjutnya ada kat blog aku




cuak gilerrr siot....aku tak abis gelak tgk gambo ni...

arif berlagak naik roller coster indoor konon tak seram mcm outdoor punya...


Tuesday, 7-Oct-2008 02:15 Email | Share | | Bookmark
Raya di Perak....Hari Raya 2008

Di pagi raya
adik beradik posing
kakak buat muka lawak
View all 71 photos...
oOoOoOoo...Balik kg!!! OoOoOoOoo...Balik kg!!! Hati girang!!! (lagu sudirman)... Selamat Hari raya pada semua kengkawan di luar sana. Rasa belum terlambat lagi kan...Raya sebulan beb!! Dengan ini azie sekeluarga nak susun 10 jari memohon ampun maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki...halal kan makan minum...dan kalau ada salah terkasar bahasa atau ada yang terguris hati...secara tak disedari....dan segala kesalahan secara sengaja atau tak sengaja...Ampun Maaf dipinta...harap kita semua 0-0 ye. Minta maaf sbb tak sempat nak balas sms ucapan Hari Raya dari yang hantar...tak sempat sbb hp jarang buka. Terima kasih atas ucapan semua. Love you guys so much...

Sempat laa azie bergambar di hari raya....nak kongsi dengan kengkwn sume...Tahun ni giliran raya kg azie di Perak...yipieeee!!!!... Tema tahun ni oren.....Oren TMNet...hehehe. Harap korang enjoy tgk gambar...yerr....hehehe


adik beradik posing di pagi raya

Ready nak beraya rumah sedara mara...kutip duit raya sehh

Posing dulu...

KJOmmMmm...adik kita beraya....

p/s: Masih upload lagi gambar....stay tunee..



Friday, 19-Sep-2008 04:36 Email | Share | | Bookmark
Entry Rojak...

madu ku
pandangan sisi
rasa nak belasah keta ni
View all 14 photos...
Entry rojak sbb sibuk sgt bulan puasa ni, sorry yer sbb tak sempat buat cun2. Harap rajin laa korang tgk2 ye...

Dah lama arif bebel kat aku suruh upload gambor keta kesayangan dia ni...sbb kwn-kwn dia nak tgk sgt...laki aku ni buta IT...so dia serahkan lah segalanya pd aku...Nak send emel pun tak reti...huhuhu...So kalau kwn dia tak nampak lg aku tak tau laa....

keta ni arif dah tukar spek R3...hari hari basuh keta...polish bagai...itu yg aku anggap madu tu...sbb dia ckp...keta ni bini ke-2 dia...argh!!

Sejak minyak naik...kitaorg ambiklah 2nd car kancil ni..gen2 makan minyak beb...Tp aku sayang giler keta ni walaupun buruk...Keta ni lah peneman aku g kelas tiap weekand...sampai budak UTM tau sgt aku dah ada dlm kelas ke blum sbb trademark dia "KOBENA"

ni gambar taken masa aku g cyberjaya....Masa tu ada interview naik pangkat...Tak tau lah dapat ke tak? Harap dapat lah...huhuhu. Lepas interview tak sah kalau aku tak kacau moon...best pal...rindu sgt...seronok dpt berborak dgn ko moon....sorry laa aku tak dpt edit gambar ni...aku ni buat2 tak jadi2 last2 aku fedup. Sorry ila tak dpt singgah tpt ko...punya lah panik nak interview sampai lupa nk pegi singgah tpt ko yg sengkang kang kera tu...ampunilah daku...sayang ko...nnt raya kita bermaafan ye...ehhehe

Ni gaya fav kitaorg bergambar dari anak dara lagi...hehhee....nama aksinya "gedik santai"

Yang ni plak langsir raya aku...aku dpt snap satu je....sbb anak aku buat perangai....Tolong abaikan gambar sofea ngan yana tu...sbb diaorg tu tgh nak start bergusti



Tuesday, 5-Aug-2008 09:41 Email | Share | | Bookmark
Casa Impian

lantai sebelum
lantai selepas
inovar floor board jenis walnut
View all 11 photos...
Ni atas permintaan cikelly nak tgk bilik yang telah aku renovate...aku asal segan gilerr nk letak fp....ye lah....bilik burok. Tapi sbb member punya pasal. Oklah cikelly harap ko berpuas hati....Nanti rumah ko dah siap renovate....letak byk2 sket gambar kat fp ko tau....hehehe. Jgn lupa housewarming jemput aku... Kalau korang nak tau citer disebalik casa impian ni.....boleh lah gi kat blog aku. Ni bukan casa impian yang rancangan tv3 tu tau....

gambar tidak kena mengena dgn tajok...saje suka letak gambo anak2 hehhe


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net